Melisa Döngel: Bazı aşk haberleri rahatsız ediyor, hepimiz evleneceğiz bir gün!

Bir cilt bakım markasının yeni kampanyası, önceki gün düzenlenen özel bir davet ile tanıtıldı. Ünlü oyuncu Melisa Döngel de markanın lansmanına katılan ünlü isimler arasındaydı.

Son olarak ‘Kirli Sepeti’ adlı yapımda yer alan 24 yaşındaki Döngel, güzellik sırlarıyla ilgili konuştu.

“MAKYAJSIZ UYUMAK ÖNEMLİ”

Aslında bir sır yok. Çok yoğun tempoda çalıştığımız için makyajsız uyumak önemli bence. Çok yorgun geliyoruz bazen eve bir şey olmaz yatalım diyoruz. ‘Hayır Melisa’ diyorum kendime. Temizliyorum ve öyle yatıyorum. Genelde çantamda güneş kremimi çok eksik etmemeye çalışıyorum.

“Bugüne kadar cesur cümleleriniz, giyim tarzınız ve kişiliğiniz ile öne çıkan oyunculardansınız” yorumu üzerine Döngel, “Bu benim. Benim için böyle olmak harika. Bu benim doğrum ve hep de böyle olacağım” ifadelerini kullandı.

“LİNÇ KÜLTÜRÜNE ALIŞTIK ARTIK”

“Yaşadığımız topraklarda bazı örf ve adetlerimiz var, bana söylenenleri özellikle dikkate alıyorum” diyen güzel oyuncu; şöyle devam etti:

Psikolojik olarak bazen etkileniyorum. Linç kültürüne alıştık artık. Yaptığımız işin getirisi bu, bazı şeyleri de kabul etmek zorundayız. Bazı aşk haberleri de rahatsız etmiyor değil. Sonuçta hepimiz evleneceğiz bir gün.

“DOĞRU KİŞİYİ BULAMIYORUM”

Aşk hayatıyla ilgili ise Döngel, “Mesleğimizden ötürü bazı alanları gizli yaşamak zorundayız ama bir kişi olsa, elinden tutup karşınıza çıkarsam ve en azından o alanda rahat yaşamak ne güzel olurdu. Bu dönem bunu istiyorum ama doğru kişiyi bulamıyorum” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir